Колеги прецакаха ми се ел. стъклата предните най- странното е че се свалят от копчето но не могат да се вдигат еднакво е и за двете предни не се вдигат нито от шофьорското място нито от другото копче отдясно помогнете спешнооо!!!!!!!!!!!!!! колата е с 4 ел.стъкла
Известие
Collapse
No announcement yet.
Прецакаха ми се ел. стъклата 155
Collapse
X
-
За каква кола става въпрос?Дедра, корса може би?!?Кръщавай си по-адекватно темите и ползвай търсачката преди да пускаш тема изобщо
Ако евентуално става въпрос за 155 предвид раздела в който пишеш-http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=57704Video meliora proboque deteriora sequor.
-
да за 155 става въпрос четох теми но не намирам случай като моя свалят се и от двата бутона и се вдигат но веднъж на 20 пати
в смисъл трябва да давам контакт изключвам пак давам и на 30=40 път може и да зацепи иначе надолу си се свалят ое раз и тва едновременно от двете прдни копчета а задните си се свалаят и вдигат без грешка
ся колата седи с свалени прозорци помогнете да ги вдигнаLancia Dedra 2.0i Auto '96
Great Wall Hover 2.8 Tci '08
Alfa Romeo 155 1.8 8v '94
Comment
-
Смени си копчетата на шофьорската врата наи вече това за твойто лявото стъкло провери ако колата не е с автоматични стъкла . Ако е с автоматични стъкла под волана от ляво има релета който трябва да видиш . Ако не се лъжа на скоро имаше тема за стъкла на 155 виж там за повече инфо .Успех155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от gelepz Покажи съобщениеколеги в кой сервиз могат да ми сменят машинките на двете предни ел стъкла става въпрос за софия утре да ми го сменят155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
еииии верно ли ще е от тях аз вече свалих машинките и утре щеше даси взема другите и да ги монтират в сервиз
помислих че понеже като натискам надолу да свалят прозорците и вече са свалени до долу и се чува само цъкане от релетатаLancia Dedra 2.0i Auto '96
Great Wall Hover 2.8 Tci '08
Alfa Romeo 155 1.8 8v '94
Comment
-
.
от копчетата е гаранция.сменял съм на моята преди 1300 години и сега пак сваля,но качва когато си иска.нещо се скапват тези шибани копченца.свали си там това където са копчетата и с едно кабелче ще си вдигнеш стъклата да не стои отворена,елементарно е!направи мост ,ох не знам как да ти го обясня това...
Comment
-
Първоначално публикувано от gelepz Покажи съобщениеколеги в кой сервиз могат да ми сменят машинките на двете предни ел стъкла става въпрос за софия утре да ми го сменятПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
букса на копчето?
колеги,
при мен проблемът беше, че буксата с кабелите която влиза в копчетата на шофьорската врата беше се поизмъкнала и на обувките имаше доста гняс, след почистване и свързване на буксата си работят идеалноAlfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
Comment